fbpx
Kuriozitete

Zgjidh Shpejt një Mollë Magjike, Mëso Çfarë të Pret këtë Javë

Tani ju sugjeroj që të luani me mua në një përrallë të mrekullueshme.

Gjeni se çfarë ju pret në javën që po vjen.

Mbyllini sytë. Imagjinoni që tani jeni në një pyll të mag jepsur. Rreth ka pemë. Rrezet e diellit shkëlqejnë nëpër degët e tyre.

Tani ecni pranë pemëve në një lëndinë të madhe të gjelbër me lule.

Një shportë pap ritmas bie në qendër të saj. Ka mollë magjike në të. Ju merrni një. Dhe mund të zbuloni se çfarë ju pret në javën që po vjen.

CILËN NGA KËTO MOLLË MAGJIKE ZGJODHE?

Mollën e verdhë
Na besoni!!! Shumë shpejt do përjetoni ndjesi të gëzueshme. Nuk do të mendoni për pro bleme dhe d himbje.

Së shpejti çdo gjë do të ndryshojë, për mirë. Kjo vlen për karrierën dhe marrëdhëniet personale.

Mollën flakë të kuqe
Hmmm! Ashtu si të gjithë njerëzit, ju doni të ëndërroni. Nëse e keni zgjedhur këtë mollë, atëherë dëshirat tuaja janë të destinuara të bëhen realitet.

Gjëja kryesore është të bëjmë shumë përpjekje. Besoni në fat, dhe ai gjithsesi do t’ju trokasë.

Molla e kuqe
Zgjedhja thotë: Mos kini fr ikë, rre zikoni! Tani edhe idetë e guximshme mund të bëhen realitet. Fati do të japë të dhëna.

Jini më të kujdesshëm dhe pranoni propozimet për një punë të re. Jeni duke pritur për një moment të ngjarjeve të lumtura!

Molla jeshile
Ju po prisni për një moment ndryshimi. Gjëja më e rëndësishme është se ato do të jenë pozitive. Vetëm ki pak durim për të pritur.

Mos nxitoni gjërat, forcat fizike u ofrojnë të gjithë njerëzve atë që kanë nevojë në kohën e tyre. Filloni të realizoni idetë tuaja krijuese sapo të vijë koha e duhur.

Molla e artë
Ej! Mos u shqetësoni për të tashmen. Kot nuk thuhet se ngjarjet ndodhin jo siç e keni planifikuar! “Seria e z ezë” së shpejti do të përfundojë.

Ju presin përpara ngjarje të mira. Mos mendoni për të k eqen. Mos harroni: “Edhe kjo do të kalojë …”.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button