fbpx
KurioziteteLajme

Vjen njoftimi i mirë për hekurudhën Tiranë-Durrës, do të habiteni cfarë ka vendosur BE

Vjen njoftimi i mirë për hekurudhën Tiranë-Durrës, do të habiteni cfarë ka vendosur BENe e dime se Shqiperia nuk eshte pjese e BE akoma por ama e kemi kuptuar se Unioni Evropian e ka ndihmuaar vazhdimisht vendin tone.

Keshtu se fundmi BE do te investoje ne rindertumin e hekurudhes Tirane-Durres dhe ky projekt thuhet se kushton 35.5 milion euro.

Mbeshtetja totale per ket projekt do te jepet nga BE. Ky projekt synon te nxisi ne rrtje bizneset e dy qyteteve si edhe te kurseje kohe per udhetaret.

Gjithashtu dhe studentet e Shqiperise e kryesisht Tiranes dhe Durresit, keto jane te dhenat e reja, si gjithmon percjell ditorja.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button