fbpx
aktoretBotaKurioziteteLajme

(Video) Çifti polak i aktorëve rekomandojnë Shqipërinë për pushime

Çifti polak i aktorëve rekomandojnë Shqipërinë për pushime

Aktorët polakë Jakub Tolak dhe Zosia Samsel lanë punën e tyre dhe tashmë me një furgon të kthyer në shtëpi shëtisin Europën prej 17 muajsh.

Ata flasin plot pasion për aventurat e tyre në një jetë pandemike, të zakonshme, të thjeshtë, kostot dhe sfidat e saj, por gjithashtu marrin parasysh faktin që nuk do të funksionojnë kështu përgjithmonë.

Një nga destinacionet e tyre të shumta ka qenë dhe Shqipëria, ku ata kanë qëndruar tre muaj, para se të zhvendoseshin në Maqedoninë e Veriut.

“Ky është një vend ku hyrja dhe lëvizja janë mjaft të lehta. Unë madje do të thoja që policia na ka ndihmuar. Kur erdhi tek ne, zonja police vetëm pyeti nëse ishte cdo gjë në rregull. Shqipëria është një vend i shkëlqyeshëm në këtë aspekt” – zbuloi Kuba.

Ndërsa bashkëudhëtarja e tij Zofia Samsel thotë se Shqipëria do të jetë një parajsë për turistët në sezonin e ardhshëm – jo vetëm nga Polonia.

Çifti rekomandon të shkoni atje me makinë ose të merrni me qira një makinë në vend për të njohur shijen e vërtetë të këtij vendi.

“Mos harroni se Shqipëria është një vend i kontrasteve”, tha Kuba.

Ai gjithashtu theksoi se shqiptarët janë një komb shumë mikpritës:

“Ata kanë një kod të tillë që turistit nuk mund ti bjeri as qime nga koka”, vijoi aktori.

Burimi/ “Gazeta Diaspora Shqiptare”

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button