fbpx
Show-Biz

Vajza i thotë se është i shëmtuar, Bearti e fëlliq fare dhe i nxjerr foton që po përhapet me shpejtësi

Që pas nda rjes nga Tea, Bearti ka realizuar shpesh biseda virtuale me ndjekësit në Instagram. Mes shumë pyetjeve apo dhe komplimenteve, një ndër ndjekëset e ka quajtur të shë mtuar.

“Je shumë i shëmtuar”, i ka shkruar ajo. Mirëpo, Bearti e ka nxjerrë bllof duke publikuar mesazhet që kjo ndjekëse i ka dërguar në Instagram.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button