fbpx
Show-BizShqiperia

U fut në ‘Big Brother Albania’ flet ish-dhëndri Jozefina Topallit: Kam respekt të madh për ta

Ka nisur edicioni i dytë i “Big Brother VIP Albania”. Mes shumë emrash VIP si banorë të shtëpisë së famshme është edhe Luis Ejlli. Por me hyrjen e tij në shtëpi u desh të prezantohej me disa nga banorët e rinj (në moshë) pasi nuk ishin hasur me ermin e tij. Kjo pasi prej vitesh këngëtari është shkëputur nga muzika dhe ekrani.

Rreth 10 vite më parë, Luizi ishte ndër artistët më të s uksesshëm, ku dhe përfaqësoi Shqipërinë në “Eurosong”. I pyetur për arsyet, këngëtari tha se tashmë ato nuk i in teresojnë askujt: “Kam pasur dhe do të kem gjithmonë re spekt, si për të, ashtu edhe për familjen e saj e për gjithçka. Nuk janë pak ato vite që kemi kaluar, nga unë do kenë mi rënjohje gjithmonë”.

Ndërkohë nga ana tjetër, brenda pak kohe Megi r i gj e t i da shurinë si dhe tashmë është nënë e dy djemve, duke he dh u r pas kr ahëve këtë hi stori. Ndërkohë për je t ën pr i v a te të Luiz Ejllit pas nd arjes në 2017, presim të mësojmë në “Big Brother VIP”.

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button