fbpx
Lajme

Të gjithë i thonë se gruan e mori vetëm për letra pasiqë është në mbipeshë. Ja arsyeja e vërtetë… (VIDEO)

Ishte vetëm 14 vjeçare kur për herë të parë takoi partnerin e saj.

Që atëherë, Armonda nga Malisheva dhe Flamuri nga Gjilani nuk ia lësh uan dorën njëri-tjetrit asnjëherë.

E nëntë vite pas, çifti e kujtojnë me nos talgji fillimin e njohjes.

Flamuri jetonte në qytetin ku Armonda e kishte familjen e nënës së saj dhe gjatë pushimeve në Kosovë, ajo thotë se kalonte kohën atje shka ku i shoqërisë që kishte me kushërirën e saj dhe të tjerët.

‘Dul Flamuri edhe dashti Zoti u njoftum.’, thotë ajo.

E Flamuri thotë se ka pasur edhe rre na në fillim të njohjes nga ana e tij, pasi që siç thotë ai, ishte pak pr oblem ta bëje Armondën për vete pa e rre jtë pak.

Edhe pse ishte lidhje në distancë, pasi që Armonda jetonte në Gjermani, ndërsa Flamuri në Kosovë, dashuria mes tyre ishte më e madhe se gjithçka tjetër.

Por lidhja e tyre paragj ykohet nga shumë njerëz, e kjo vetëm për faktin se Armonda është mbip eshë.

Çifti shpesh përballen me komente se Flamuri është martuar me Armondën vetëm për interes që t’i marrë dokumentet e Gjermanisë.

Armonda thotë se këto komente në fillim i merrte me të keq dhe kishte pyetje se përse njerëzit po e paragjykojnë lidhjen e tyre.

Por ajo thotë se me kohën është mësuar dhe këto komente nuk i bëjnë më përsht ypje.

Ndërsa Flamuri shprehet se për pjesën e komenteve i ka ndihmuar shumë Armondës, që të vetëdijësohet dhe ta jetojë jetën vetëm për vetën e saj.

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button