fbpx
BotaKurioziteteLajme

Tani vjen lajmi madhe nga Biden, Bëhuni gati, Po i vjen fundi pa’ndemise pritet..

Tani vjen lajmi madhe nga Biden, Bëhuni gati, Po i vjen fundi pa’ndemise pritet..
Tani JoeBiden e ka mirëpritur vak’sinen e dytë efeektive kundër ko vi d, por deri sa te dal ne treg duhet te jemi te kujdesshem dhe te mbajm maskat dhe te ruajm distaancimin sociaal.
Ai i ka përgëzuar ata që mundësuan prodhimin e kësaj vak’sinee, ndërsa u shpreh mirënjohës edhe ndaj punonjësve të personelit shëndeetësor.
“Edhe një herë, unë përgëzoj grattë dhe burrat e shkëlqyeshëm që prodhuan këtë përparim dhe na kanë sjellë një hapmë afër për të mpo shtur këtë vi-rus..
Si dhe Rezultatet e vaksinave të këtyre kompanive shtojnë besimin se zbulimett e tyre mund t’i japin fund pa’ndemisee, shkruan tutje ditorja.gazeta ditore

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button