fbpx
BotaKurioziteteLajme

STALINI DHE FALLXHORI..!

STALINI DHE FALLXHORI..!

 

Ishte rrethimi i Moskës nga Nazistët..

Një roje hyri me shumë entuziazëm te Stalini.. Me zë kumbues tha: Shkëlqesi përjashta është një fallxhor i madh që ka ardhur për të të treguar si do shkojë fushata e mbrojtjes së Moskës..

-Dil përjashta dhe futi plumbin ballit, tha Stalini !

Roja zbatoi urdhërin.

Një ndihmës i Gjeneralit, i habitur e pyeti Stalinin..: Ndoshta do na duhej për ta parë të ardhmen, humbëm një fallxhor të mirë.

– PO TA DINTE TË ARDHMEN AI FALLXHORI, NUK DO TË VINTE KETU TEK MUA E TË HANTE PLUMBIN, I THA GJENERAL STALINI !

Dhe vazhdoi duke shkruar në tavolinën e tij..!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button