fbpx
BotaKurioziteteLajme

Sot ajo është një pr ezantuese shumë e njohur, por a e gjeni dot kush është kjo vogëlushe në këtë foto?

Sot ajo është një pr ezantuese shumë e njohur, por a e gjeni dot kush është kjo vogëlushe në këtë foto?

Tashmë prej disa vitesh, Bieta Sulob e shohim në ekranin e To p Channel ku duket se ka t erhiqur te gjithë p ublikun.

Mirëpo, askush nuk e dinte se Bieta Sulon e kemi parë shumë më herët në ekran, e madje kur ajo ishte në moshë fare të vogël.

Bieta e ka ko nfirmuar edhe vete se ka luajtur në f ilmin e njohur shqiptar “Djali el astik”, dhe kishte rolin e motrës 5-vje çare të aktorit kr yesor.

“Jam unë 5-vj eç. Madje kam pasur edhe o ferta të tjera pas këtij filmi, por s’më lanë prindërit se ishte l odhje për një fëmijë”.- ka treguar m oderatorja.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button