fbpx
Show-Biz

Sindi i tha Antonelës o k*rvë? Ja çfarë ndodh mes dy vajzave, mos po zihen për Atdheun

Sindi dhe Antonela janë përfshirë në një debat mes tyre puntatën e sotme në Për’Puthen.

Fakti që Sindi u shpreh se ka qenë morali i saj, i cili ka ndikuar që të mos krijojë një lidhje, ka sjellë reagimin e Antonelës e cila u shpreh se është ofenduese.

Ndërsa Sindi iu drejtua se nuk e kuptonte se përse ajo i është kundërvënë kur ajo e kishte për parimet e saj personale e jo në mënyrë të përgjithësuar.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button