fbpx
BotaLajmeShqiperia

Shteti Grek kerkon mijera punetore nga Shqiperia

Punësimi sezonal, tashmë është i thjeshtë dhe me të drejta të plota për të punësuarit.

Janë vendosur rregulla dhe është krijuar regjistri i punonjësve sezonalë në vend, shumica prej të cilëve janë shqiptarë.Është publikuar në fletoren zyrtare vendimi për lejet e qëndrimit që do t’u jepen punëtorëve të sektorit të bujqësisë dhe blegtorisë në Greqi.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button