fbpx
Show-BizShqiperia

“Sa ka ngrënë, nuk ndalonte”: Banorët ankohen për Luizin, po ha gjithçka i del përpara

Banorët kanë nisur ankesat për Luizin duke thënë se ai po ha gjithë ushqimin e tyre. Luizi nisi ta bënte këtë që mbrëmjen e djeshme pasi Tea e futi në buxhet pa dëshirën e tij.

Luizi duket i vendosur t’iu mbarojë gjithë ushqimin banorëve. Teksa ata ishin mbledhur jashtë, ai nuk ndalonte së ngrëni.

Përfshirja e Luizit në buxhetin e javës, i ka ndarë banorët e shtëpisë në dy grupime.

Disa prej tyre debatuan me Tean, e cila u caktua për ndarjen e buxhetit, për faktin që pse ajo nuk e diskutoi këtë gjë me banorët.

Tea tha se arsyeja pse e përfshiu Luizin në buxhet, ishte sepse ai merr ushqimet e tyre gjatë javës.

Diona ishte njëra prej banoreve që reagoi ashpër ndaj Teas, duke thënë se ajo e nxiti këtë debat dhe se Luizi sipas saj, është thjeshtë pasoja.

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button