fbpx
aktoretShqiperia

Robert Ndrenika në rininë e tij, në një foto familjare. Aktor i madh, por dhe familjar i tillë. Respekte!

Robert Ndrenika në rininë e tij, në një foto familjare.

Aktor i madh, por dhe familjar i tillë.

Respekte!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button