fbpx
KurioziteteLajme

Pranohet padia e PS-së, Kolegji Zgjedhor redukton listën e PD-së në 153 kandidatë

Pranohet padia e PS-së, Kolegji Zgjedhor redukton listën e PD-së në 153 kandidatë

Kolegji Zgjedhor këtë të hënë ka vendosur që të pranojë padinë e Partisë Socialiste në lidhje me numrin e kandidatëve të Partisë Demokratike në zgjedhjet e 25 prillit.

 

Në vendimin e sotëm Kolegji ka vendosur që Partia Demokratike të reduktojë listën prej 222 kandidatësh dhe në zgjedhje do të shkojë me 153 emra.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button