fbpx
Lajme

Policia kap 200 kg kokainë në portin e Durrësit

Policia kap 200 kg kokainë në portin e Durrësit

Bllokohet nje kontajner ne port dhe kapen 200 kg kokainë në portin e Durrësit. Sipas gazetarit Arsen Rusta kjo është sasia e peshuar deri më tani, pas dyshohet të jetë në sasi më të mëdha. Priten të mësohet të tjera detaje në vijim.

Kapen 200 kg kokainë në portin e Durrësit. Sipas gazetarit Arsen Rusta kjo është sasia e peshuar deri më tani, pas dyshohet të jetë në sasi më të mëdha. Priten të mësohet të tjera detaje në vijim

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button