fbpx
KurioziteteLajme

Poezi nga Ylli Cela Dhomë gjumi ,pa gjumë…

Dhomë gjumi ,pa gjumë…

Në dhomë  gjumi, flinim . Unë dhe  Ti.

Por në dy kontinente, veç e veç.

Ndërsa,

në njërën dhomë,

dremiste njē copkē martes.

Në tjetrēn,

një copke dashuri ,

”                  “qante”  me pendes.

Në dhomzën  time, “flije Ti”.

Në dhomzën tënde, “flija Unë”.

Një zot e dinte,

ku flinte dashuria ?!

Tek Ti,apo, tek Unë ?!

Mëngjezi,

s’na gjeti bashkë kurrë.

Unë, me tjetër grua.

Dhe ti,me një tjetër burrë.

Një jet’që “flinim bashkë”,

e su poqëm dot kurrë.Çudi..

As un ,e as ti…

Por,të nginjur,

me virtualen dashuri.

28 -9-2019

YÇPGUSA

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button