fbpx
Kuriozitete

Pas zgjimit nga k.o.ma: “Mami, fola me motrën”… Ajo kishte vd.ek.ur para se ai të lindte

Bashkëshortët Burpo menduan për një çast se fëmija i tyre e kishte ëndërruar gjithë këtë, por më vonë zbuluan detaje që, ai kishte qenë me Jezusin: “Po. Kur isha me Jezusin, ti po luteshe dhe mami ishte duke biseduar në telefon”. Dys h ues, ata e pyetën se si ai i mbante mend këto detaje, pasi kishte qenë në sallën e o pe raci oni t, dhe fëmija, me spontanitetin tipik të moshës iu përgjigj:

“Sepse ju shihja. U ngjita lart, jashtë tru pit tim, më pas ju pashë juve dhe m je kun që po më ope ro nte. Të pashë ty dhe mamin. Ishit vetëm në një dhomë të vogël, dhe luteshit. Mami ishte në anën tjetër, lutej dhe fliste në telefon”.

Pas këtyre fjalëve, prindërit Colton mbetën të sh ok ua r. Djali i tyre nuk kishte ëndërruar, por ajo që i bindi plotësisht ishte që i vogli kish qëndruar me Jezusin dhe ajo që i tha më vonë: “Mos u shqe tës o mami! Motra është mirë. E b ir ës oi Zoti. Të gjithë do të jemi shumë mirë atje, nëse do të jetojmë me dashurinë e tij”.

Colton, në fakt, nuk mund ta dinte që motra e tij kishte v d ek  ur gjatë një shtatzënie në muajin e nëntë, gjë që kishte ndodhur para se ai të vinte në jetë dhe prindërit nuk i kishin folur asnjëherë për këtë.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button