fbpx
Bota

Paralajmërimi i ri i Bill Gates, Ja çfarë pritet të ndodhë…2021 do të jetë..

Themeluesi i kompanisë Microsoft, Bill Gates, sërish ka paralajmëruar për dy katastrofa tjera që “seriozisht mund ta rrezojnë botën” – pothuajse gjashtë vite pasi që kishte “parashikuar” pan deminë e vi ruseve të ngjashëm me atë që sot po e luftojmë, shkruan CNBC.

Ai gjithashtu ka theksuar se si bota nuk është e gatshme me shfaqjen e virusit të ri në vitet e ardhshme, duke përmendur se beson se kër cënimet më të mëdha për njerëzimin janë ndryshimet klimatike dhe biote ro rrizmi, transmeton Telegrafi.

Ai gjithashtu ka theksuar se si bota nuk është e gatshme me shfaqjen e virusit të ri në vitet e ardhshme, duke përmendur se beson se kër cënimet më të mëdha për njerëzimin janë ndryshimet klimatike dhe biote ro rrizmi, transmeton Telegrafi.

“Nuk është ndjenjë e mirë kur për diçka si kjo mund të thuash ‘ju kam thënë…’ Ndoshta është dashur të jem më bindës? Ekzistojnë një sërë virusësh respiratorë që nga çasti në çast do të vie një tjetër

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button