fbpx
aktoretShow-Biz

Pak ditë më parë shprehën pëlqimin për njëri-tjetrin, sot kërcet sherri mes Mevlanit dhe Ledjanës/ “Hera e fundit që e bën këtë gjë”

Mevlani dhe Ledjana kanë pasur përplasje në takimin e parë që kanë pasur pasi u deklaruan për njëri-tjetrin.

Mevlani ankohet që Ledjana nuk i jep rëndësi jashtë programit dhe ka dyshime për të, ndërsa Ledjana e paralajmëron që është hera e fundit që e bën këtë gjë.

Mevlan: Ke 2 muaj që qan për mua dhe tani që u deklarova, nuk merr një herë në telefon “Si je?” e “Çfarë bën?”

Ledjana: A je në takim me mua? Koha është gjëja më e çmuar për mua dhe po ta kushtoj ty. Ma përmend gjithë kohës dhe dyshon gjithë kohës te unë, hera e fundit që e bën këtë gjë.

Mevlan: Po unë i shkreti po mendoj për mirë se po bie brenda me një person që nuk i interesoj.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button