fbpx
Lajme

Padia e kontrollorëve të AlbControl për reduktimin e pagave, mbahet sot seanca e parë gjyqësore

Mbahet sot seanca e parë gjyqësore në lidhje me padinë kontrollorëve të AlbControl në Aeroportin e Rinasit, të cilët kundërshtojnë vendimin e Këshillit Mbikëqyrës për reduktimin e pagave.

Bëhet fjalë për një padi të depozituar në gusht të vitit 2020.

Kujtojmë se kontrollorë të AlbControl hynë në grevë, ndërsa në shenjë kundërshtie për reduktimin e pagave bojkotuan punën, duke bërë kështu që të pezulloheshin dhe fluturimet në aeroportin e vetëm ndërkombëtar që kemi, atë të Rinasit.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button