fbpx
KurioziteteLajmeShendetesi

Njihuni me Dentisten bukuroshe shqiptare. Kush nuk do të rreguIIonte dhëmbët tek ky “engjëII”

NJlHUNl me DENTlSTEN bukuroshe shqiptare. Kush nuk do të rreguIIonte dhëmbët tek ky “engjëII”
Kjo është Ornela Ramanjaku 26 vjeçe me origjin nga Lushnja është një nga dentistet më të bukura të momentit.
Ka jetuar për 8 vite në Tiranë dhe ka 1 vit që është kthyer në vendlindjen e saj Lushnje ku ka edhe një klinik të veten.
Ajo është një mjeke stomatologe dhe ish studente ekselente, për momentin ajo është duke u specializuar për k;irurgji implantologji që të jetë sa më e aftë në punen e sajë.

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button