fbpx
Lajme

Me 22 mars të vitit 1935, në ora 19.10, vdiq

Me 22 mars të vitit 1935, në ora 19.10, vdiq në Grand Hotel të Vjenës, gjeniu i skenës botërore, aktori me origjinë shqiptare, Aleksander Moisiu. Në këtë foto shihet sargu me trupin e Moisiut, në Krematorin e Vjenës. Kjo foto është nga ekspozita e Pjetër Logorecit që e kishte organizuar për Aleksandër Moisiun e që ishte prezantuar në Teatrin Migjeni në Shkodër, në COD Tiranë dhe në Muzeun e Arsimit në Korçë./

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button