fbpx
AktualitetKurioziteteLajme

Ky 18,vjeçar është shumë i pasur, s’do e besoni se sa para ka në bankë…

Ky 18,vjeçar është shumë i pasur, s’do e besoni se sa para ka në bankë…
Kevin David Liman është miliarderi më i ri në botë. 18 vjeçari ka pasuri prej 3.3 miliardë eurosh. Ai ka trashëguar pasurinë nga babai i tij, Gunter Liman.
“Dm-drogerie markt” është biznesi i tij që po i sjellë fitime ma rram endëse. Kjo kompani është zingjiri kryesor i farmacive në Gjermani.
Kompania është themeluar në vitin 1974, dhe punëson më shumë se 41,000 njerëz në më shumë se 2,000 dyqane në të gjithë Gjermaninë.
Te gjitha

Burimi | Gazeta Korrekte

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button