fbpx
Teknologji

Ka me shume se 20 min qe WHATSAPP eshte ne trysnine e sulmeve kibernetike…

Whatsap eshte ne trysnine e sulmeve kibernetike qe prej ores 18:30 , sulmi eshte nje nga goditjet me te forta qe i eshte bere kesaj kompanie dhe platforme komunikimi.

Behet fjale per deme te medha financiare dhe llogari te hakuara, deri tani nuk eshte bere e mundur qe sulmi kibernetik te ndalet, nuk i dihet se sa ore do te zgjase kjo situate…

WhatsApp eshte platforma me e madhe e komunikimit ne bote dhe me e sigurt por nga sot kjo ide dhe siguri ka marre fund…

Shoresojme qe te mos kete shume deme ne llogarite tona…

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button