fbpx
LajmeShendetesi

Itali/Kërkohet personel shtesë shëndetësor, ja kërkesa për konsullatën në Milano

Grupi i njohur mjekësor MultiMedica në Lombardi i ka dërguar një kërkesë konsullatës shqiptare në Milano.

Nisur nga periudha e vështirë e krijuar nga pandemia COVID-19, kërkesat për personel të specializuar në strukturat shëndetësore në rajonin e Lombardisë janë të shumta.

Kjo kërkesë përfshin te gjithë operatorët shëndetësor dhe profesionistët te cilët kanë mbaruar studimet edhe jashtë Italise, por në bazë të rregullave të Komunitetit Europian dhe për ata që akoma nuk kanë kryer njohjen e studimeve në Itali. Për të interesuarit për të filluar një bashkëpunim me MultiMedica Group, mbështetja për akomodimin në vend gjithashtu do të garantohet.  Lexo këtu.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button