fbpx
AktualitetKurioziteteLajme

Ishte i pari për mua sepse më bleu iphone’ : Vajza nga Laçi rr.ëfen dramën e jetës!

Përshëndetje! Jam një vajzë nga Laçi. Deri dy javë më parë isha femra më e lumtur në botë.

Tani po vuaj tme.rrës.isht fort. Njoha dashurinë e jetës kur shkoja të ndihmoja kushëriren me shit në dyqanin e saj. Aty njoha B. Sa herë vinte blinte shumë gjëra dhe më thoshte të merrja ç’të doja. Ishte i veshur mirë fort, dhe vinte era parfum. Një ditë më fton për kafe e pranoj direkt se mezi po prisja.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button