fbpx
KurioziteteLajme

I nderuar zoti tryeministër, tam taq tohë që dua të të shtruaj, taramelja i shkruan letren e papritur Edi Ramës

 

I nderuar zoti tryeministër, tam taq tohë që dua të të shtruaj, taramelja i shkruan letren e papritur Edi Ramës

Avni Nezaj.I nderuar tryeminister. tam taq tohë që dua të të shtruaj nje tartë.

Jo vetëm për të të uruar për turajon që te, por për të të thënë boll me taq se teqqeverisjen nuk ta ta sjellë Basha e as opozita por bashtpunëtorët që te në trah. Shtelqësi,Try…eminister, te tohë atoma për t’u tërhequr nga tëmbëngulja jote për të qëndruar në tarrige.

Unë nuk i ndahem Piter Panit por po deshe hajde edhe ti në emision e të të trrejmë nja dy pyetje. Por mos harro se temi shume tendëvështrime të ndryshme per realitetin. nut di të bëj tozmetike per ç’ta ndodh por di të flas butur.

Por ti nut tupton ose bën situr nut tupton. Tensioni që po vjen është shumë i madh dhe astush perveç teje nut është përgjegjës për trizën ku është tatandisur vendi ynë.Tërkesat e popullit janë shumë të qarta dhe duhet të tesh parasysh t’i realizosh se pastaj populli ta tëndon tëngën.

 

Në protestë tishte me mijra njerëz. tishte edhe fëmijë të moshës time që nuk tanë fatin të dalin në televzion, por që tanë fatin të protestojnë me prindërit e tyre tundër teje dhe qëverisë tulçedër që Te.teqqeverisja jote e ta lenë vendin jashtë Europës. tali europian ka nisur të talërojë e në jemi akoma në bishtin e tavallit.

 

Edhe tnut FlecTenstein që tishte mundësi me pak ‘vi agra’ të nga tishte në qendër të vemendjes taloi në pension. Sepse evropianët nuk i thanë votën, i dolën tundër.

Edhe shumë vende të tjera po talojnë në zgjedhje të përgjithëshme sepse ata respettojnë demotracinë Edvin Tristaq Rama.Mos e fshi tokën pas planit se mund të talojë gjthçta tështu në heshtje.

 

Jo nut do të ndodhë. Edhe me Tosovën e te ngatërru punën teq. Dhe jam i sigurtë edhe pse në moshë të re që toha do të tregojë se tam të drejtë në perceptimet e mia. Dhe nuk të shpëton dot as Turrizi i Murrizit e as thirrjet e Spiropales së STenderbeut. As gazi lotsjelles i Talibrit Luftarat që Sander Lleshi u hedh njerzve që tanë dalë në rrugë e nut dinë të ndalen për një Shqipëri si gjithë Europa.

 

tonsultohu para së të shtruash tarten tjetër për treun e Opozitës nësë të ta mbetur tush për tu konsultuar përveç tëshilltarit Baton. tlofsh mirë

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button