fbpx
BotaKurioziteteLajme

Frank Lentini, njeriu me 3 këmbë.

Frank Lentini, njeriu me 3 këmbë.

Frank-un e kanë quajtur edhe Lentini i Madh. Kishte tri këmbë dhe që të tri këmbët i kishte në funksion të plotë. Gjatë gjithë jetës punoi në një cirk amerikan. Njëra prej gjerave më interesante që bënte ishte vrapimi me dy këmbë, ndërsa me të tretën gjuante topin e futbollit. Për shkak të martesës ai vendosi të braktis cirkun.
Gjithashtu duhet theksuar se ai kishte 16 gishtrinj dhe dy organe seksuale te gjinisë mashkullore.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button