fbpx
KurioziteteLajme

Flet gruaja: Pas 23 vitesh mart.esë e tra.dhetova burrin me një djalë 20 vjeçar dhe tani…

E kam tra.dh.tu.ar burrin tim me një djalë të ri që kam njohur në bi.ngo. Ai është aq i ri sa mund të jetë djali im dhe kjo më ka e.mo.cion.uar. Jam 44 vjet dhe jam e m.art.uar prej 23 vitesh. Ne kemi një vajzë 22 vjet. Burri im është 46 vjet dhe unë kurrë nuk kam nda.lu.ar së dashuri atë, por këto ditë ne morëm kohë të lirë nga njëri tjetri.

Unë fillova të shkoja në bingo, që të largo.he.sha pak nga shtëpia. Unë bëra miq të shumtë aty dhe shkoja katër herë në javë dhe të shtunave. Klubi mori në punë një djalë për të punuar në bar, i cili ishte një djalë i ri në të një.ze.tat dhe unë fillova të flisja e të fl.ir.toj.a me të. Unë dola me makinë një natë dhe pas bing.os kuptova se kisha harru.ar dor.ëzat në klub. U ktheva për t’i marrë ato në k.lu.b dhe ai djaloshi më tha se donte të më shëtiste mua me veturën time. Ishte vonë dhe shumë er.rë.sir.ë. Ne shkuam tek vetura ime dhe para se ta mendoja, ne ishim duke u puthur

Një gjë dërgoi tek tjetra dhe ne bëmë s.e.k.s në pjesën e pasme të veturës. Ishte e mahnitshme por unë u pe.nd.ov.a menjëherë. Më pas u nd.j.eva fa.jt.o.re dhe i rrëfeva burri.t tim gjithë tra.d.hti.në. Unë i thashë atij se nuk e kisha vëmendjen e tij dhe ai më tha se nuk isha aty për ta pasur atë. Ai kishte të drejtë. Kjo nuk ishte hera e parë që unë e kam tr.adh.tu.ar. Burri im ishte duke punuar për 6 muaj jashtë vendit dhe unë ndihesha e vetmuar dhe kontaktova me një shok të vjetër në Facebook. Ne u takuam dhe e kaluam natën bashkë. Dukej sp.eciale në fillim por shpejt ai e hu.m.bi interesin.

Ishte në rregull atëherë por më pas burri im i gjeti mesazhet dhe e kuptoi se çfarë kishte ndodhur. Ai ishte i shk.atë.rr.u.ar por në e kaluam këtë. I kërkova f.a.l.j.e dhe u be.t.o.va se kurrë më nuk do ta l.ë.n.d.o.ja. Unë nuk dua të flas për këtë dhe dua ta lë pas sh.pi.ne, por burri im thotë se unë jam duke u përpjekur që ta fs.h.e.h atë nën q.i.li.m.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button