fbpx
KurioziteteLajme

“Do Vde Sin 90% E Moshave Mbi 65 Vjeç Që Vaksinohen”, Alfred Cako: Vaksina Ka Një Kod, Vde Kja Projektohet

“Do vde sin 90% e moshave mbi 65 vjeç që vaksinohen”, Alfred Cako: Vaksina ka një kod, vde kja projektohet

“Do vde sin 90% e moshave mbi 65 vjeç që vaksinohen”, Alfred Cako: Vaksina ka një kod, vde kja projektohet

“Do vde sin 90% e moshave mbi 65 vjeç që vaksinohen”, Alfred Cako: Vaksina ka një kod, vde kja projektohet

“Do vde sin 90% e moshave mbi 65 vjeç që vaksinohen”, Alfred Cako: Vaksina ka një kod, vde kja projektohet

“Do vde sin 90% e moshave mbi 65 vjeç që vaksinohen”, Alfred Cako: Vaksina ka një kod, vde kja projektohet

Mbi 90% e personave mbi 65% që vaksinohen kundër COVID do të humbin jetën. Ky nuk është një parashikim shkencor, por një paralajmërim i konspiracionistit shqiptar, Alfred Cako. Cako tha në rubrikën “Rrethi Katror” në Top Channel, se 6 persona kanë vdekur sapo kanë bërë vaksinën. Sipas Cakos, pas vaksinimit, do të projektohet në kompjuter se sa vjet do të jetosh, pasi vaksinat kanë një kod të lidhur me 5G.

“Ky virus, ky mutacion është futur përmes vaksinës. Kemi 13 të vdekur, 6 nga vaksina dhe 7 nga një lloj medikamenti që bëhet para marrjes se vaksinës. Kur të bëhet vaksina, duhet të nënshkruash. Vaksina ka një numër serie. Bëhet llogaritë me kompjuter, sa do ta lëmë këtë, deri në 65 vjeç, nuk na duhet më. Gjithçka do injektohet me rrjetin 5G. Kush bënë vaksinën mbi 65 vjeç, mbi 95% janë të eliminuar, do vdesin. Një pjese do i ndryshohet orientimi se ks ual me hormone.”, tha Alfred Cako.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button