fbpx
Shqiperia

Bukuritë e Fshehura të Shqipërisë – 15 foto fantastike nga Afrim Tahiraj

Nëse jeni duke planifikuar të vizitoni vende jo shumë të njohura, të veçanta dhe unike, Shqipëria me bukuritë e saj do t’ju lërë pafjalë. Portalet e shumta turistike evropiane, por edhe botërore flasin për këtë vend “sekret” të Evropës që ruhet më së miri dhe që mburret për bukuritë që natyra ka falur.

Me monumentet e shumta natyrore është destinacioni ideal për të gjithë, jo vetëm për turistët e huaj, por edhe për vetë shqiptarët që duan të njohin vendin e tyre në të gjitha dimensionet. Dhe këtë gjë kanë ditur ta shpalosin më së miri guidat e veçanta turiste, si edhe të apasionuarit pas natyrës dhe fotografisë.

Të ndjekur nga pasioni për fotografinë, por edhe nga dëshira për të njohur më tëpër Shqipërinë, mbeten një guide unike. Afrim Tahiraj prej mëse dy vitesh në rrjetet e tij sociale sjell imazhet e një Shqipërie që të shton dëshirën që nesër të jesh ti vizitori i ardhshëm.

Më poshtë po ju paraqesim 15 fotot që IntoAlbania ka zgjedhur për ju.

1. Maja e Veleçikut, Shkodër


Liqeni i Shkodrës parë nga maja e Veleçikut. Foto Afrim Tahiraj

2. Ishulli i Maligradit, Prespë


Ishulli i Maligradit, Prespë. Foto nga Afrim Tahiraj

3. Liqeni i Shkopetit

Liqeni i Shkopetit, Dibër. Foto nga Afrim Tahiraj

4. Maja e Vajushës, Lëpushë

Maja e Vajushës, Shkodër. Foto nga Afrim Tahiraj

5. Vaskat e Selcës, Shkodër

Vaskat e Selcës, Shkodër. Foto nga Afrim Tahiraj

6. Gjiri i Gramës, Karaburun

Gjiri i Gramës, Karaburun. Foto nga Afrim Tahiraj

7. Liqenet e Jezercës, Tropojë

Liqenet e Jezercës, Tropojë. Foto nga Afrim Tahiraj

8. Ujëvara e Peshturës, Tepelenë

Ujëvara e Peshturës, Tepelenë. Foto nga Afrim Tahiraj

9. Shishtavec, Kukës

Shishtavec, Kukës. Foto nga Afrim Tahiraj

10. Kir, Shkodër

Lumi Kir, Shkodër. Foto nga Afrim Tahiraj

11. Ujëvara e Sllapit

Ujëvara e Sllapit, Shkodër. Foto nga Afrim Tahiraj

12. Mali i Korabit

Mali i Korabit. Foto nga Afrim Tahiraj

13. Ujëvara e Progonatit, Tepelenë

Ujëvara e Progonatit, Tepelenë. Foto Afrim Tahiraj

14. Kanioni i Erzenit, Tiranë

Kanioni i Erzenit, Tiranë. Foto Afrim Tahiraj

15. Lëpushë, Shkodër

Lëpushë, Shkodër. Foto nga Afrim Tahiraj

 

Burik

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button