fbpx
Politika

Alfred Cako jep përgjigjen përfundimtare: “Ja kush i fiton zgjedhjet e 25 prillit”

I ftuar në një emision televiziv për të diskutuar rreth politikës e në veçanti për zgjedhjet e 25 prillit, konspiracionisti Alfred Cako i tregoi të gjitha.

Edhe pse mendohet se ai është një demokrat i flaktë, bëri të ditur se në fakt kreun e ri të shtetit e zgjedhin elitat dhe jo teoritë konspirative. Megjithatë ai theksoi se ka shumë gjasa që kryeministër i ardhshëm të shpallet Lulzim Basha.

“Unë them kështu që do të jenë të diskutuara nga 6-7 mandate. Do zgjidhen me vendim nga KQZ, me rinumërim. Dhe këto do ti zgjedhë elita botërore. Hapen kodet, shkon një person që e dërgon KQZ që është njëriu i elitës, bashkë me Celibashin, që kryetarët e KQZ janë njerëz shumë të rëndësishëm.

Për Ballkanin është Aleks Soros, dhe ai do ta përcaktojë fitoren në 25 prill. Këto elita nuk kanë miq. Këta do dalin me 67-68 që do të jenë të kontestuara. Celibashi do të marrë shefi në telefon dhe do i thotë nga të anojë. Përgjigjja që do të marrë është për Partinë Demokratike. Ka shumë gjasa që Basha do të jetë kryeministër.” -tha ai.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button