fbpx
Kuriozitete

Alfred Cako bën parashikimin e frikshëm për të ardhmen e fëmijëve

Konspiracionisti i njohur Alfred Cako ka qenë i ftuar së fundmi në një emision televiziv ku ka bërë atë që ai di të bëjë më mirë. Ai ka zbuluar një të ardhme të frikshme për lindjen dhe krijimin e fëmijëve për të cilën ka qenë shkruar që në vitet e hershme. Ja çfarë thotë ai:

“Shoqëria Fabian është, shoqëria që komandon gjithë të majtën botërore, sidomos në vendet më të rëndësishme. Ajo është themeluar në vitin 1884 dhe ka patur si qëllim që për 100 vjet të vendosin prosperitetin dhe kontrollin mbi të gjithë. Këta duan te vendosin fashizmin botëror. Plandemia është një skemë e këtyre. Pjesë e tyre ka qenë dhe Orwelli. Në librat që janë shkruar, flitet për një skemë të frikshme, ku fëmijët do të bëhen në inkubatorë, do prishet familja.

Nuk do ketë se*s për kënaqësi dhe lindja dhe riprodhimi i njerëzve do të bëhet në laboratorë. Meshkujt do të jetojnë te ndarë nga femrat madje që kur fillon libri të jep një goditje në ballë ku nje nga këta të elitës si ndonjë nip i Bill Gates, nuk do të vaksinohet, nuk do të mikroçipohet.

.Në laboratorë parashikojnë dhe momente kur do shikojnë 84 binjakë, me ndonjë stampë, pa emra dhe nga një numër. Kur e pyesin se si janë prodhuar, i thonë që me një pikë nga e juaja (elitat), prodhohen 8 mijë binjakë. Këta nuk i dallon askush , janë të njëjtë dhe do ti përdorin si skllevër”, tha Cako.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button