fbpx
Lajme

Princesha që hoqi dorë nga gjithçka për dashurinë dhe u martua me një njeri të thjeshtë humbi statusin e saj mbretëror dhe 1.3 milionë‼️

Princesha që hoqi dorë nga gjithçka për dashurinë dhe u martua me një njeri të thjeshtë humbi statusin e saj mbretëror dhe 1.3 milionë‼️

Kjo martesë ka përçarë opinionin publik dhe është pezulluar për më shumë se tre vjet nga një mosmarrëveshje financiare që përfshin dy familjet.

Princesha Mako po shërohet nga ajo që mjekët e pallatit e përshkruan në fillim të këtij muaji si një formë e çrregullimit të stresit traumatik duke qenë se një pjesë e madhe e opinionit publik e sulmuan pasi morën vesh lajmin e martesës së saj me njeri të thjeshtë.

Nuk do të ketë dasmë dhe nuk ka pasur rituale të tjera për çiftin.

Martesa e tyre nuk festohet nga shumë njerëz, por rëndësi ka që dashuria është ajo që triumfon mbi gjithçka.

Jo më mbretërore, Mako tani ka marrë mbiemrin e bashkëshortit të saj – një çështje që prek shumicën e grave të tjera japoneze pasi ligji kërkon që çiftet e martuara të përdorin një mbiemër.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button