fbpx
Lajme

Lotaria në kërkim të personit që fitoi 2.4 milionë euro, nuk u paraqit të merrte paratë.

Lotaria në kërkim të personit që fitoi 2.4 milionë euro, nuk u paraqit të merrte paratë.

Lotaria gjermane është në kërkim të një fituesi që ka fituar 2.4 milionë euro rreth dy muaj më parë dhe ende nuk është paraqitur për të tërhequr paratë.

“Westlotto” në Munster publikoi këtë informacion të martën, transmeton revista Fenix. Ata thonë se do të bëjnë gjithçka që kanë në dorë për të gjetur fituesin, dhe për ti dhënë atij çmimin.

“Ne do të bëjmë gjithçka që është e mundur për të gjetur fituesin dhe për t’i dhënë atij çmimin e tij,” tha një zëdhënës i Westlotta.

Punonjësit e Ëestlott në Munster u kërkuan klientëve të tyre të shikonin biletat e vjetra të lotarisë.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button