fbpx
Lajme

Kur nuk mund t’i nënshtroshesh trajtimit anticelulit

Kur nuk mund t’i nënshtroshesh trajtimit anticelulit
1. kur personi vuan nga zemra dhe sëmundjet kardiovaskulare
2. kur personi ka problem me organet e frymëmarrjes
3.personi vuan nga sëmundja e diabetit
4. Në trupin e personit ka variçe
5. Kur personi vuan nga mëlçia kronike apo epilepsia
6.Kur trupi ka shfaqje të puçrrave masive
7. Në rastet kur lëkura është e dëmtuar
8. Në rastet e një shtatzënie
9. Gjatë ciklit menstrual
10. Menjëherë pas ndërhyrjeve kirurgjikale etj.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button