fbpx
Lajme

Korrupsioni, SPAK kërkon 11 vite burg për ish-drejtorin e burgut “313” dhe dy ish-zyrtarë

Korrupsioni, SPAK kërkon 11 vite burg për ish-drejtorin e burgut “313” dhe dy ish-zyrtarë
Prokuroria e Posaçme kërkoi 11 vite burg në total për 3 të pandehurit e akuzuar për abuzime me tenderët në burgun 313 në Tiranë.
SPAK kërkoi dënimin me 4 vite burg të ish kreut të burgut Eduard Strugaj për akuzën e korrupsionit pasiv të përsëritur disa herë. 4 vite u kërkuan edhe për shtetasin Florin Ahmetaj, ish përgjegjës i logjistikës në këtë institucion, ndërsa 3 vite burg për Ervin Kurtullën.
SPAK akuzon dy zyrtarët se kanë marrë vlera monetare në këmbim të lidhjes së një kontrate tregtare me Kurtullën për shërbime në burg.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button