fbpx
Lajme

Mbërrijnë në Shqipëri 117 mijë doza Pfizer

Mbërrijnë në Shqipëri 117 mijë doza Pfizer

POSTIMI
Mbërritën në Shqipëri 117,000 doza të vaksinës Pfizer, pjesë e kontratës së dytë të qeverisë shqiptare me kompaninë.
Deri tani kanë mbërritur në vendin tonë 2,496,960 vaksina anti COVID-19, për të vijuar pa u ndalur me vaksinimin “derë më derë”, për mbrojtjen e shëndetit dhe jetës së qytetarëve.
#VAKSINOHU

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button