fbpx
Lajme

Gjumi i mirë, aktiviteti fizik dhe ushqyerja e shëndetshme janë tri shtyllat kryesore të sistemit imunitar, i cili është thelbësor për shëndetin e organizmit

Gjumi i mirë, aktiviteti fizik dhe ushqyerja e shëndetshme janë tri shtyllat kryesore të sistemit imunitar, i cili është thelbësor për shëndetin e organizmit.

Ushqyerja është faktor kyç për dobësimin
dhe forcën e sistemit imunitar.

Ushqime të caktuara mund t’i vijnë në ndihmë imunitetit, ndërsa të tjera jo vetëm që ia vështirësojnë punën, por edhe shkaktojnë kaos në organizëm.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button