fbpx
Lajme

Kongresi Pan Shqiptar zhvilluan takim me Edi Ramën

Kongresi Pan Shqiptar zhvilluan takim me Edi Ramën

Bruno Ceka, në emër të Kongresit Pan Shqiptar, nëpërmjet një postimi dhe me foto, ka përshkruar takimin me kryeministrin e Shqipërisë, Edi Rama në New York.

Pas takimit, në emër të Kongresit, z. Ceka ka shkruar si vijon:

Ne emer te Kongresit Pan Shqiptare dhe Drejtoreve te Bordit ne New York zhvillova takimin e radhes me Kryeministrin e Republikes se Shqiperise z Edi Rama.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button