fbpx
Lajme

Erkand Qerimaj, e mbyll i nënti garën në Lojërat Olimpike!

Erkand Qerimaj, e mbyll i nënti garën në Lojërat Olimpike! 🇦🇱Peshëngritësi shqiptar u rendit i pari në baterinë B, me 338 kg në dygarësh, por pas përfundimit të garës edhe në baterinë A, ai u pozicionua i nënti‼️👏

Kujtojmë se deri më tani, garën e kanë mbyllur edhe Izmir Smajlaj, Nikol Merizaj, Briken Calja, sportistë që edhe pse nuk morën medalje ari, na bënë mjaft krenarë më paraqitjet e tyre në këtë garë të fortë‼️🇦🇱

Performaca e këtyre sportistëve të rinj mund të mos fitojë vendin e parë tani në një vend të vogël si Shqipëria, por na dëshmuan se me talentin e tyre ato janë mjaft premtues për lojërat olimpike të ardhshme “Paris 2024”! 👏👏

Këta sportistë treguan se kanë potencial dhe mund të ecin shumë përpara, ndaj dhe meritojnë gjithë duartrokitjet dhe mbështetjen tonë‼️🇦🇱👏 #albania #tokyo2020 #iconstylealbania

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button