fbpx
AktualitetKuriozitete

NJlHUNl Me JAHTIN Qindra MiIiona Eurosh I Cili Bëhet I Pad Ukshëm Kur I AFROHESH!.(VIDEO)

Imagjino! Ju udhëtoni në një superjaht ,ndërsa dukeni sikur jeni në ajër. Një superjaht 264 milionë dollarë që kthehet i padukshëm për çdo njeri për më shumë se 50 metra po pritet të ndërtohet.

Superjahti 106 metra do të jetë tërësisht i veshur me xham i cili reflekton imazhin e detit. Kjo do të bëjë që anija 4 200 tonëshe të zh duket nga sytë e njerëzve deri në 50 metra largësi – edhe pse çdo radar do të mund të detektojë atë. Brenda do të ketë dhe teatër, helipad, spa dhe kinema.

Superjahti është vepër e ndërtuesve të anijeve italiane Fincantieri dhe firmës holandeze Van Geest Designs për ‘zh dukjen midis ujit dhe qiellit’ dhe ‘përzierje në horizont’.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button