fbpx
Aktualitet

(Pamje që ta prekin shpirtin) Nuk do i mbani dot lotët kur të kuptoni se sa shumë emigrantë shqiptar ka: Lanë dheun e tyre për një copë bukë!

30 vjet nga eksodi, Shqipëria vazhdon të zbrazet. Autobusë të mbushur me djem të rinj. Me valixhe e batanije, pa zbardhur dita, lënë terminalin e autobusëve ndërkombëtar dhe nisen drejt Gjermanisë, Italisë, Greqisë.

Altin Gashi, përfaqësues i një agjencie udhëtimi tregon se kërkesat për largim kanë ardhur në rritje, pavarësisht pandemisë dhe masave që kanë marrë disa shtete për lëvizjen. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button