fbpx
AktualitetKurioziteteLajme

Nga Artan Fuga: Sot ditë e shënuar!

Mbylli punimet, theu qafën Kuvendi i turpit!

Nuk ka logore që e lan turpin në ballin e këtij parlamenti që prodhoi ligjet më të këqia, antidemokratike dhe idiote në botë!

Turpi është në ballë edhe te Komisioni i edukimit, medias arsimit, për ata gjoja opozitarë dhe kooperativistë, infermiere që u marrin të keqen infermiereve, edukatore cerdhesh që u marrin të keqen edukatoreve, në thelb të pashkollë që u bënë vegla të antikulturës, antishkencës dhe mizerjes anti-intelektuale!

Historia i nxorri me turp në breg të kënetës!

Ik parlamenti i turpit ik! Të shpëtojë Shqipëria nga ty!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button