KurioziteteLajme

Shiti unazën për t`i blerë rroba nuses së djalit, nëna merr dhuratën më të çmuar

Një ditë duke shkuar me makine ne pune, telefoni im ra. Nga ana tjetër degjohej zëri i një vajze të vogël.

“Babi, kthehu shpejt në shtëpi, më mungon!” E dija që kjo vajzë e vogël duhet të kishte telefonuar ne numrin e ga.buar.

Kohët e fundit kam marrë shumë telefonata të panjohura. Kështu që me mirësjellje iu përgjigja: “I keni rene ga.bim”. Më pas, e mbylla telefonin.

Ditët ne vazhdim, me telefononte i njejti numer dhe kjo me ir.rit.on.te.

Ndonjëherë, me duhej ti jepja nje pergjigje te as.h.per telefonuesit dhe nganjëherë me duhej ta injo.ro.ja thirrjen.

Një ditë, i njëjti numër me telefonoi perseri,dhe me qetesi iu pergjigja thirrjes, pasi isha kurioz përse kjo vajzë e vogël vazhdonte të me telefononte.

U pergjgjigja dhe degjova po te njetin ze te vogel, por kësaj radhe zëri i saj mu duk me i dobët dhe fryma e saj me e shkurtër.

“Babi, te lutem kthehu shpejt. Me mungon shume! Nënë më tha se ky ishte numri i saktë. Ky është numri juaj i telefonit. ”

“Babi, unë kam dhe.m.bje! Nëna më tha që je shumë i zënë me punë dhe ajo po kujdeset dite e nate per mua.Ajo po lodhet.

Babi, duhet të jetë shumë e vë.sht.irë për ju që të punoni çdo ditë kështu që nëse nuk mund të vini, a mund të më dergoni një puthje? ”

Unë nuk mund ta re.fuzoja kërkesën nga ky zë i bukur, kështu që bëra disa tingujt ne forme puthjeje per te.

Pasi vajza e vogël i dëgjoi puthjet e mia, ajo tha, “Faleminderit …. babi, unë jam … shumë e lumtur, ndihem … aq e lumtur … ..”

Sic isha duke komunikuar me vajzen, papritur u degjua zeri i nje gruaje:”Më falni zotëri që ju kemi shqetësuar javet e fundit.

Unë sinqerisht ju kërkoj falje. Doja tju thërrisja kur të kisha përfunduar të gjitha pro.ble.met e mia këtu, por më vjen keq. ”

“Fëmija im ka jetuar një jetë shumë të trishtuar. Qe diten kur lindi, ajo u di.agn.ost.iku.a me k.an.ce.r të eshtrave dhe babai i saj v..d.iq jo shumë kohë më parë, nga një ak.s.ide.nt me makinë dhe nuk kisha kurajo t’i tregoja për këtë lajm të keq “.

“Ajo duhej të kalonte përmes ki.mi.oter.a.pisë çdo ditë dhe v.u.aj.tja është shumë e madhe për një fëmijë si ajo. Pas çdo seance dhe kur dh.im.b.ja behet shumë e madhe për të, ajo donte të fliste me të atin, ndërsa gjithmonë ai e inkurajonte që të qëndronte e fortë “.

Pra, që nga dita që babai i saj vd.i.q, kam telefonuar një numër të rastësishëm që doli të ishte juaji … .. “Pas dëgjimit të historise se saj, unë u tri.sht.ova plotësisht.
“Si është fëmija tani?” E pyeta.

“Ime bijë sapo ndërroi jetë … ju duhet t’i keni dhënë asaj një puthje lamtumire … ajo u largua nga kjo jetë me një buzëqeshje në fytyrën e saj.

Para se të largohej, ajo mbante fort telefonin. Ju falënderoj që i keni bërë momentet e fundit të vajzës time të lumtura “.

Unë menjëherë shpe.r.the..va në lot pasi dëgjova se vajza e vogël kishte vd.e…ku.r

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button