AktualitetLajmeSport

Videoja E Nora Gjakoves Qe Mposhti Serb en Po I Ben Krenar Te Gjithe Shqipetaret

Videoja E Nora Gjakoves Qe Mposhti Serben Po I Ben Krenar Te Gjithe Shqipetaret !

Xhudi.stja e Kombëtares së Kosovës, Nora Gjakova, është fi.tuese e medaljes së bronztë në Kampionatin Botëror, që po mbahet në Budapest të Hun.garisë.
Ajo filloi luftën ashtu siç i ka hije në duel me ser.ben Marica Perishiqin. Nora e ka administruar luftë n mënyrë të shkëlqyeshme, duke mos e lejuar në asnjë rre.thanë serben që të befasojë.

Gjakova i dha leksion serbes. 12 sekonda pa përfunduar sfida Gjakova siguron epërsinë dhe fi.toren e madhe.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button