AktualitetEkonomi

Do sillni para në Shqipëri? Tatimet bejne njoftimin e rëndësishëm

Të gjithë personat që kanë realizuar të ardhura jashtë territorit së Shqipërisë, do të duhen t’i deklarojnë ato dhe tatimin e paguar, brenda datës 30 qershor të këtij viti. Përmes një njoftimi, Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve (DPT) ka deklaruar se ky vendim prek ata persona, të cilët janë subjekt i deklarimit të Deklaratës Individuale […

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button