fbpx
AktualitetKurioziteteLajme

Lajm i fundit/ Ja cilet persona lejohen të hyjnë në Greqi

Mirëmëngjes. Lejohen të hyjnë në Greqi
Qytetarët Grek
Qytetarë Shqiptarë me leje qëndrimi
Bashkeshortet e huaj te qytetareve Greke. Këto persona duhet të jenë të pajisur me çerftifikatë martesore ose çdo lloj dokumenti që vërtetojnë martesën. Sygjerojmë që të jetë me vete gjatë udhëtimit dhe bashkshorti Grek. KUJDES Bëhet fjalë vetëm për bashkshortët e qytetarëve grek JO ATYRE ME LEJE QENDRIMI
Punëtorët sezonal që ju ka dalë emri në Kakavi
Qytetarët me vërtetim blu (Ble veveosi). Këto qytetarë duhet të dërgojnë email tek Ambasada Greke në Tiranë.

Nuk lejohen të hyjnë në Greqi nga Kakavia
Qytetarë Shqiptarë me 90 ditore
Turistët shqiptarë me pasaportë
Qytetarë me pasaporta dhe leje qëndrimi nga shtete të tjera të Bashkimit Europian ose nga vëndet e treta.

(Vendimi është deri më 24 Maj ditën në vijim do dalin vendimet e reja. )

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button