fbpx
BotaKuriozitete

FSHATARl po punonte token gjen nje arke,HABlTET nga ajo qe gjen brenda kur e hapen

Një arkë mjaft e vjetër dhe e rrallë është zbuluar në Rusi, nga disa persona krejt rastësisht.

Fotografitë e kësaj arke tregojnë se në të kishte veshje, aIk.ooI, para, ci.gare dhe pajisje të tjera ush.tarake.

Arka ishte plot përmbajtje të I.uf.tës. Aty u gjetën para gjermane, të cilat ishin përdorur gjatë regjimit n.azist.

Madje, kutia e cigareve ishte ruajtur në mënyrë perfekte.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button