fbpx
AktualitetKurioziteteLajme

Durrësi ‘pushtohet’ nga trupat e NATO-s, shihni çfarë po ndodh në sheshin kryesor (Video)

Qyteti i Durrësit ka parë sot një prani të madhe ushtarakësh të huaj. Në kuadër të stërvitjes “Defender Europe 21” në sheshin “Iliria” në qytetin e Durrësit do të zhvillohet “OpenDay”, një ekspozitë ushtarake.

Trupat e NATO-s do të bëjnë një demonstrim të armëve në kuadër të kësaj stërvitje që po zhvillohet në Shqipëri. Kjo metodologji do të zhvillohet sipas një grafiku edhe në qytetet e tjera.

Veprimtaria është çelur zyrtarisht në orën 09:00 teksa po vijon ende. Shesh janë ekspozuar armë dhe pajisje teknologjike moderne të NATO-s.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button